Exterior - Cabana Brusturet
Cabana Brusturet, construită în anul 1969 la o altitudine de 990m, este situată în județul Argeș, Dâmbovicioara, la 10 kilometri de DN Pitești – Brașov.
pensiune,cabana,turism,fedcoop,ujcc,pitesti,arges,romania,dambovicioara,cabana,brusturet,munte,bran,pestera,traseu,cheile,dambovicioarei,cort,liniste,pastravarie,drumetie,camping,pensiune,complex,ieftin,turism,montan,sanius,schi,partie,biciclete,atv,padure,deal,munte,cort,liniste,sanius,schi,ski,partie,eveniment,nunta.bote,mot,cununie,casatorie,ieftin,biciclete,atv,deal,carpati,petrecere,circuitcafea,suc,bere,vin,gratar,friptura,prajituri,terasa,sport,natura,meniu,relaxare,rulota,tir,camioane,bucurie,onomastica,majorat,festivitate,nastere
480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-480,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge | shared by wptry.org,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Exterior

 Complexul „Cabana Brusturet” este construit într-o zonă izolată și liniștită, înconjurată de priveliști minunate și aer curat, într-o superbă zonă subcarpatică, pe versantul sudic al masivului Piatra Craiului.

 Cabana Brusturet este situată în județul Argeș, în comuna Dâmbovicioara, la o distanșă de 10 kilometri de șoseaua națională Pitești – Brașov. Din acest minunat loc puteţi pleca pe foarte multe trasee montane, vă puteţi plimba pe cărările din zonă, pe jos sau cu bicicleta.

 La mai puţin de 2 km aveţi Peştera Dâmbovicioara, un loc pe care vi-l recomandăm să nu-l pierdeţi fără a merge să faceţi o incursiune în mijlocul muntelui.

 Ar fi mult mai multe de spus, dar vă lăsăm plăcerea de a le descoperi şi singuri, iar noi vă promitem că o să facem tot posibilul pentru a reveni cât mai curând, şi nu uitaţi să faceţi o rezervare.

Galerie Foto