Rezervări - Cabana Brusturet
Cabana Brusturet, construită în anul 1969 la o altitudine de 990m, este situată în județul Argeș, Dâmbovicioara, la 10 kilometri de DN Pitești – Brașov.
pensiune,cabana,turism,fedcoop,ujcc,pitesti,arges,romania,dambovicioara,cabana,brusturet,munte,bran,pestera,traseu,cheile,dambovicioarei,cort,liniste,pastravarie,drumetie,camping,pensiune,complex,ieftin,turism,montan,sanius,schi,partie,biciclete,atv,padure,deal,munte,cort,liniste,sanius,schi,ski,partie,eveniment,nunta.bote,mot,cununie,casatorie,ieftin,biciclete,atv,deal,carpati,petrecere,circuitcafea,suc,bere,vin,gratar,friptura,prajituri,terasa,sport,natura,meniu,relaxare,rulota,tir,camioane,bucurie,onomastica,majorat,festivitate,nastere
531
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-531,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge | shared by wptry.org,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Rezervări

 Complexul „Cabana Brusturet” vă pune la dispoziţie 38 de locuri de cazare în 16 camere duble şi 2 triple, fiind compus din vila veche (renovată) cu 10 camere duble şi corpul nou cu 6 camere duble şi 2 triple.
 Cabana Brusturet vă pune la dispoziţie şi un restaurant cu terasă şi grătar pentru a petrece cu prietenii şi pentru a vă putea prepara şi servi mâncarea dumneavoastră. Noi vă putem servi cu preparate gen bufet rece, grătar la comandă şi băuturi alcoolice sau fără alcool. În acest moment restaurantul este administrat de o altă societate comercială fiind dat în locaţie de gestiune de către Cabana Brusturet.
 Periodic, avem tot felul de oferte la cazare, aşa că vă rugăm să ne următiţi activitatea pe acest site, pe Twitter şi Instagram, dar şi pe pagina de Facebook pe care vă invităm să o apreciaţi pentru a putea primi notificările noastre.
Prețuri începând de la:
– 200 lei / zi / cameră dublă
– 250 lei / zi / cameră triplă
Toate preţurile includ TVA

 Pentru perioada sărbătorilor de peste an (Crăciun, Anul Nou și Paște), vă rugăm să ne contactați telefon pentru a face rezervarea d-voastră. Nu se vor lua în calcul rezervările online. Mulțumim pentru înțelegere!
 Pentru rezervări, puteţi selecta camere independente sau o clădire sau chiar tot complexul.
 Vă rugăm să completați formularul de mai jos, dar nu înainte de a citi | Politica de Confidenţialitate | Termeni şi Condiţii | Regulament Ordine Interioară | şi nu uitaţi să completaţi toate câmpurile care sunt marcate cu *

INFO
Ⓘ În perioada 1 oct. la 31 mai, rezervările vor fi limitate la:
① Toată vila sau tot corpul nou sau tot complexul pentru minim 2 nopţi;
② Doar în weekend în corpul nou minim 1 cameră pentru 2 nopţi;
③ În orice zi a săptămânii, în corpul nou, minim 3 camere pentru minim 2 nopţi.

  ~

  DATE PERSONALE

  ~

  * Prenume şi NUME

  * Telefon contact

  * Adresa de e-mail

  ~

  PERIOADA REZERVATĂ

  ~

  * Data sosirii

  =

  * Data plecării

  ~

  CLĂDIRI COMPLETE

  ~

  Vilă (10 camere duble)

  Corp nou (6 camere duble + 2 camere triple)

  Tot complexul (16 camere duble + 2 camere triple)

  ~

  CAMERE SEPARATE

  ~

  Vilă (10 camere duble)

  Corp nou (6 camere duble)

  Corp nou (2 camere triple)

  ~

  INFORMAŢII SUPLIMENTARE

  ~

   După ce primim rezervarea făcută de dumneavoastră, vom încerca să vă contactăm cât mai curând posibil, motiv pentru care vă rugăm ca datele introduse să fie reale şi vă mulţumim anticipat, iar dacĂ în decurs de 24 ore nu primiţi nimic de la noi, vă rugăm să ne contactaţi la numărul +40 770 141 229.