Regulament Ordine Interioară - Cabana Brusturet
Cabana Brusturet, construită în anul 1969 la o altitudine de 990m, este situată în județul Argeș, Dâmbovicioara, la 10 kilometri de DN Pitești – Brașov.
pensiune,cabana,turism,fedcoop,ujcc,pitesti,arges,romania,dambovicioara,cabana,brusturet,munte,bran,pestera,traseu,cheile,dambovicioarei,cort,liniste,pastravarie,drumetie,camping,pensiune,complex,ieftin,turism,montan,sanius,schi,partie,biciclete,atv,padure,deal,munte,cort,liniste,sanius,schi,ski,partie,eveniment,nunta.bote,mot,cununie,casatorie,ieftin,biciclete,atv,deal,carpati,petrecere,circuitcafea,suc,bere,vin,gratar,friptura,prajituri,terasa,sport,natura,meniu,relaxare,rulota,tir,camioane,bucurie,onomastica,majorat,festivitate,nastere
1346
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1346,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge | shared by wptry.org,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Regulament Ordine Interioară

 Acest Regulament Ordine Interioară constitute acordul legal dintre d-voastră şi S.C. FEDCOOP S.R.L., proprietarul şi administratorul acestei unităţi de cazare, motiv pentru care vă invităm să citiţi tot materialul informativ înainte de a ne vizita şi vă mulţumim anticipat pentru înţelegere.
 Regulamentul de ordine interioară şi normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele funcţionării în condiţii civilizate şi conform normelor legale.
 Nerespectarea acestora de către turişti obligă personalul la luarea măsurilor de neacceptare sau excludere a acestora din Complex.
 Regulamentul de ordine interioară şi normele de comportament din Complex sunt de asemenea publicate pe site-ul nostru.
 Contractarea de către turişti de servicii în Complex implică cunoaşterea de către aceştia a prezentului Regulament de ordine interioară şi acceptarea implicită şi necondiţionată a prevederilor lui.

VOM REVENI CÂT DE CURÂND CU TOATE INFORMAŢIILE